[2013] Regidor de Parcs i Jardins D. Vicent Parra

El passat mes de novembre ens vam reunir novament com és habitual cada cert temps amb el Regidor de Parcs i Jardins D. Vicent Parra, i vam parlar de diversos assumptes entre els quals estava el manteniment i horaris d’obertura i tancament del parc infantil que tenim junt al centre de salut i la pista esportiva junt al mateix. La nostra queixa era que el parc infantil tenia un sector de la reixa trencada i que va ser reparat uns dies després, i vam incidir en l’horari d’obertura i tancament perquè es passa les nits senceres obert. Així mateix, alguns veïns, o no veïns, passegen els seus gossos pel parc i també es reuneixen joves que, si bé no està demostrat que facen mal, si que de vegades aparquen fins i tot les motos dins. Malgrat que em consta que es va prendre interés el regidor, no pareix haver tingut resultat, perquè segueix igual, sense que el responsable passe diàriament a tancar i obrir el parc i la pista on ja és habitual passejar als gossos per la nit amb la impunitat de la foscor.

Un altre tema que vam dialogar van ser unes millores de molt baix cost que necessita el local per a tapar material que hem anat adquirint i que, per no tindre espai per a emmagatzemar, considerem que és necessari guardar per a no causar la impressió de desordenats. I finalment, vam estar comentant la importància del reciclatge i la possibilitat, que més avant comentarem, de realitzar una conferència en el local de veïns per explicar i aclarir alguns punts, ja que pareix que hi ha molts ciutadans que no estan ben informats.